Galateea Contemporary Art vă invită joi, 18 iulie 2019, ora 20, la vernisajul expoziției #ANTROPOCIBERNETICUS , solo show Anca Vintilă Dragu.

Curatoare: Gherghina Costea
Invitat: Ion Bogdan Lefter


Anca Vintilă Dragu este ceramistă şi designer de obiect, creatoarea brandului Una ca Luna. A studiat ceramica la UNArte București între 2013-2018 si este membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din România (UAP). 

”Originalitatea artistei constă în abilitatea cu care reuşeşte să ne ofere o secvenţă din ceea ce caracterizează dinamica vieţii lumii contemporane, o “viaţă virtuală” în continuă mişcare, din ce în ce mai dependentă de mijloacele moderne de comunicare cunoscute drept “social media”.
Anca Vintilă Dragu transformă de fapt acest act de comunicare într-o experienţă artistică, într-o trăire exploatată estetic”. – Gherghina Costea

”Ce-am ajuns să fim azi şi cum o să mai arătăm mâine?! La aşa întrebări grave, de sumbră proiecţie science-fiction, Anca Vintilă Dragu dă răspunsuri jucăuşe, alegând o combinaţie lexicală glumeaţă şi ilustrând-o cu o garnitură de personaje pe măsură”. – Ion Bogdan Lefter


Expoziția poate fi vizitată în perioada  15 iulie – 12 august  2019.
Intrare liberă.

Parteneri media:
Observator Cultural, Modernism, Radio România Cultural, Senso TV – Arte, Agenția de Carte, Cultura, Art Clue .

U.A.P. din România l Galateea Contemporary Art

Calea Victoriei 132, Bucureşti | Bucharest
Mónika Pǎdureţ 
Referent de specialitate | Gallery Reviewer
tel: +40(0)745 355 941
Program galerie  | Opening hours
L – V: 12-20 | Monday-Friday: 12pm – 8pm

[email protected]
www.galateeagallery.com/
https://www.facebook.com/galeria.galateea/