Artista Ana Necolau expune lucrări de pictură cu titlul “Mix Karma” la Kube Musette, pe Calea Victoriei, nr 114, București.

Expoziția este deschisă în perioada 1 – 8 iulie 2019, cu vernisajul joi, 4 iulie ora 19.00.

Mixed Karma

“Karma inseamna actiune, memorie a trecutului si totoadata o lectie. Multe persoane asociaza acest cuvant ,,Karma’’ cu ceva negativ, dar karma este doar un cocoon al trecutului pe care tu prin actiunile tale prezente il poti schimba asa cum iti doresti. Legaturile karmice sunt intalnite atat intre rude cat si intre prieteni sau cunostiinte, acestea neaflandu-se intamplator langa noi .

Lucrarile mele reprezinta intalniri karmice ce au un impact emotional foarte puternic, de aceea am folososit colajul, o abundenta cromatica , o stilizare grafica si o explozie de culori. Prin tablourile mele incerc sa redau stari pe care eu le –am trait, si incerc sa vindec prin culoare si prin energie pozitiva relatiile ce cred ca ar trebui linistite.

Mixed Karma detine un mesaj pozitiv – acela de a indemna oamenii sa nu isi reprime sentimentele, sa constienizeze unde gresesc, pentru ca apoi sa isi coloreze viata, pe a lor si a celor din jurul lor raspandind iubire, intelegere si iertare. In acest fel traind frumos si in armonie Karma noastra va fi una pozitiva – cauza si efect.

Asa ca va astept sa interactionati cu starile mele, cu starile pe care le am alaturi de voi, si starile voastre generate de mine.

Come to mix your karma!”

Ana Necolau