Joi, 6 iunie 2019, ora 19:00 @LAPSUS / Timișoara

spl. Peneș Curcanul, nr. 4, et. 1, studio 23

 

EMERGENCY ENTRANCE #2
——————————————-
Făină de grâu, ulei vegetal, apă, sare, zahăr, legume deshidratate, aromatizator (găină), condimente, curcuma, antioxidanți, praf de usturoi, mirodenii, carne de pui praf (0,13%) glutamat de sodiu, potențator de gust: E621, E627, E631.

Valori nutriționale (per 100 g)
Calorii (kcal) 436 / (kJ) 1893 
Lipide totale 16 g
Lipide saturate 8 g
Lipide polinesaturate 1,5 g
Lipide mononesaturate 7 g
Colesterol 0 mg
Sodiu 2.036 mg
Potasiu 179 mg
Carbohidrați 63 g
Fibre alimentare 2,3 g
Zaharuri 1,6 g
Proteine 10 g
———————————————–

Emergency Entrance este un proiect serial de evenimente într-un laborator artistic dedicat experimentului și expunerii, prin practici relaționale, tehnologice, bazate pe cercetare. Cadru conceput de Asociația Simultan și Lapsus.

Formatul specific, autorii și conținutul evenimentelor din EE nu vor fi anunțate în prealabil, în schimb propunem ca seria să fie privită ca o reacție în lanț, cu fiecare episod menit să fie experimentat in-situ de către public.
https://lapsus.xyz/

Parteneri: Casa Artelor/DJCT, Fundația Comunitară Timișoara, Asociația Culturală și ecologică SEPALE și Centrul Cultural German.
Partener media: modernism.ro 

Program cultural co-finanțat de AFCN
______________
Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.