Vernisaj – joi 18 aprilie, ora 18,30

Grupul Opus, alcătuit din artiști care activează susținut expozițional de mai bine de 10 ani în România – revine cu o nouă prezentare, la Galeria Simeza din Capitală.

Mărturii, expresivități, introspecții este titlul expoziției care pune laolaltă pe simeză, cele mai reprezentative și recente lucrări realizate de cei 12 artiști, membri activi ai grupării Opus.

Vernisajul evenimentului va avea loc, joi- 19 aprilie 2019, la ora 18.30, în prezența artiștilor expozanți: ANDREEA DRĂNICEANU, VLADIMIR ENE, EUGENIA HAGIU ANDREI, MIRELA HAGIU, TEODOR HRIB, ROMEO LIBERIS, RODICA LOMNĂŞAN, MARIA RODICA MARIA, MIRCEA NECHITA, DUMITRU RADU, CRISTIAN TARBĂ, ION VIŞAN.

Expoziția Mărturii, expresivități, introspecții nu obligă tematic în niciun fel artiștii expozanți. Fiecare creator vine în spațiul expozițional cu lucrări pe care le recunoaște a fi reprezentative pentru opera personală.

Expoziția va fi prezentată de criticul de artă Roxana Păsculescu urmând a rămâne deschisă la Galeria Simeza până pe 1 mai a.c.