Echipa proiectului Tele-Encounters și Teatrul George Ciprian din Buzău, în parteneriat cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale București – Școala doctorală și CINETic, au plăcerea de a vă invita la Simpozionul Internațional Telepresence and Migration (Teleprezența și migrația). Evenimentul va avea loc joi, 30 mai 2019, de la 10:00-18:00, la CINETic.

Pornind de la tema proiectului Tele-Encounters, explorarea efectelor migrației prin intermediul teleprezenței, invitații noștri, profesori și doctoranzi din România, Spania și UK, vor împărtăși cunoștințele lor legate de high-tech theatre și filmul 360°. De asemenea, vor vorbi despre experiența lor artiștii implicați în realizarea producției de teatru telematic Planeta Viselor Pierdute, un spectacol jucat simultan și interdependent, prin Internet, în două parți ale lumii.

Programul complet al simpozionului îl puteți consulta pe pagina de Facebook a evenimentului.

Menționam că participanții la simpozion pot veni oricând pe durata zilei, accesul în sală făcându-se în pauzele dintre prezentările vorbitorilor.


Participarea este liberă, dar trebuie confirmată prin înregistrarea la acest link.