CloseUP – expoziție de fotografie, video, animație, instalații și mixed media

Departamentul Foto-Video-Procesare Computerizată a Imaginii din cadrul UAD Cluj-Napoca organizează sâmbătă, 18 mai 2019, ora 19, în spațiul fostei Case de Modă de pe strada Barițiu nr. 4-6, expoziția cu titlul CloseUP care va cuprinde  fotografie, video, animație, instalații și mixed-media. Studenții și cadrele didactice ale Departamentului Foto-Video-PCI au și o serie de invitați speciali și anume, pe reprezentanții specializării arte vizuale din cadrul UTCN – Centrul Universitar Nord Baia-Mare (Facultatea de Litere). 

Proiectul colegilor de la Foto-Video-PCI se alătură manifestărilor din cadrul Nopții Albe a Muzeelor, expoziția – eveniment transformând spațiul fostei Case de Modă din Cluj-Napoca într-o galerie nocturnă a fotografiei, filmului și artelor intermedia.
CloseUP dorește să apropie publicul de realizările studenților Departamentului Foto-Video-Procesare Computerizată a Imaginii din cadrul Universitații de Artă și Design din Cluj-Napoca, pentru a oferi o imagine cât mai detaliată a realizărilor acestora.
Alături de studenți vor expune și absolvenți și profesori ai departamentului, cât și invitații lor speciali, colegi de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca Specializarea Arte Vizuale a Centrului Universitar Nord din Baia Mare (Facultatea de Litere).

Vă așteptăm cu drag, într-un spațiu de excepție, pentru a lua parte la Noaptea Muzeelor.