Pictoriţa Ecaterina Vrana (Gora) este în spital de câteva zile, într-o situaţie critică. Ea are nevoie de masă trombocitară pentru a supravieţui.

Originară din Constanţa, Ecaterina Vrana este prima pictoriţă din România care a fost prezentă cu o expoziţie personală la Armory Show, cel mai mare târg de artă din America.

Pictoriţa Ecaterina Vrana (49 ani) este mamă a doi copii şi se află de câteva zile într-o situaţie critică, de sănătate. Artista are nevoie de masă trombocitară, de care Institutul de Hematologie duce lipsă. Donatorii de sânge pot ajuta la salvarea Ecaterinei. „Sunt de sâmbătă în Spitalul Colţea. Şi am nevoie de masă trombocitară şi nu primesc de la Institut! Sunt foarte supărată! De două zile nu am primit. În acte sunt ECATERINA GORA! Cine poate dona masă trombocitară, vă rog, la Institutul de hematologie! Pentru Ecaterina Gora de la Spitalul Colţea“, este apelul pictoriţei care şi-a strigat suferinţa de pe patul de spital.
Teologul Iulian Capsali a făcut următorul apel, pe Facebook: „APEL Pentru că sunt lucruri mai importante decât politica, fac un apel pentru scumpa mea prietenă, excepţionala artistă Ecaterina Vrana: întrucât a pierdut sânge şi suferă de o boală grea, are nevoie URGENTĂ de sângele nostru. Orice grupă. Puteţi dona la Centrul de Hematologie din str. Constantin Caracaş nr. 2 (din dr. Felix) pentru ECATERINA GORA (numele din acte), masă trombocitară. Este internată la Spitalul Colţea.

Sursa: Adevărul.ro

Citeste mai mult aici