Despre accesiblizarea activităților culturale pentru persoanele cu dizabilități va vorbi profesorul Roger Ideishi într-un workshop gratuit la București, pe care îl organizează Asociația Supereroi printre noi în parteneriat cu Happy Cinema București și Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Psihologie și Stiințele Educației. 
Găsiți aici evenimentul pe FB și pagina evenimentului cu detalii AICI
Sesiunea pentru operatorii culturali va avea loc joi, 7 martie 2019, la Happy Cinema din Liberty Mall București. Sesiunea pentru specialiștii în terapie ocupațională va avea loc în 8 martie, Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Psihologie și Științele Educației.Nu trebuie decât să vă înscrieți AICI.

Despre Roger Ideishi

Roger Ideishi e director și profesor de terapie ocupațională la Universitatea Temple din Philadelphia, Pennsylvania, SUA. Eforturile lui se îndreaptă către a crea acces în comunitate și oportunități pentru copiii cu abilități senzoriale și cognitive diverse. Oferă consultanță organizațiilor comunitare și creează oportunități de învățare cu sens pentru copii și familiile lor. Oferă consultanță organizațiilor de artă la nivel regional, național și internațional în accesibilizarea spectacolelor de teatru, muzică, dans, vizite la muzeu și la grădini zoologice. E profesor asociat la Universitatea Metropolitană din Tokyo, Japonia.

Aici, un scurt interviu despre munca lui: 

Pe Roger îl puteți asculta aici, povestind despre accesiblizarea concertelor simfonice, spectacolelor de balet sau teatru :