Expoziția anuală a Breslei Barabás Miklós – grupul de la Cluj
Vernisaj: joi, 7 februarie 2019, ora 17

Muzeul de Artă Cluj-Napoca și Breasla Barabás Miklós vă invită să vizitați expoziția anuală a grupului de la Cluj a Breslei. Asociația „Breasla Barabás Miklós” cuprinde peste 170 de artişti plastici maghiari din România, iar cel mai numeros grup al acestei organizații, grupul de la Cluj, organizează la începutul fiecărui an, în luna ianuarie, o expoziție de valorificare a lucrărilor sale.

Scopul acestor expoziții anuale este de a promova valorile artistice locale, oferind publicului posibilitatea de a admira cele mai recente lucrări ale artiștilor clujeni sau din împrejurimile Clujului. Fără a avea restricții de tematică sau de stil, având în vedere doar calitatea, aceste expoziții prezintă o gamă largă și variată de opere ale membrilor Breslei Barabás Miklós. Pictori, sculptori, graficieni, fotografi, artiști în ceramică, sticlă și textile, cu vârste cuprinse între douăzeci și o sută de ani, participă cu cele mai însemnate lucrări realizate în decursul anului trecut
.
Vernisajul expoziției va avea loc joi, 7 februarie 2019, de la ora 17.00, în sălile temporare (parter) ale Muzeului de Artă.
Expoziția va fi deschisă în perioada 7 – 24 februarie 2019. Vă așteptăm cu drag!