Joi, 9 august, de la 18:00, Acuarela și Imbold vă invită la expoziția de texturi <<(A)round >> semnată de Bianca Nicolae (Str. Polonă nr. 40, Intrare liberă). O expoziție cu texturi minunate de pe pământ, (A)round este despre lumea pusă sub un microscop la îndemâna tuturor.

Expoziția este o colecție de «locuri» de pe pământ, identificate doar prin coordonatele lor geografice, care invită la a fi căutate, descoperite. Strânse pe parcursul unui an, texturile constituie o invitație la conștientizarea frumuseții pe care lumea o oferă, o instigare la a cotrobăi în această sursă infinită după locuri ascunse de ochiul nostru obturat de blocuri și betoane.
Între timp, puteți găsi texturile postate pe instagram pe https://www.instagram.com/bi.texture/.

Bianca Nicolae este absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București și a studiat un an la École nationale supérieure d’architecture de Paris-La Villette. Este pasionată de texturi, forme, culori și pattern-uri, îi place să exploreze tot ce ține de grafică și design. Când nu călătorește fizic, o face căutând locuri de pe glob și „încercuindu-le”.

Asociația Culturală Imbold este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative și, în special, a artelor vizuale, din România. Imbold este un generator de artă contemporană care îşi propune ca, prin proiecte culturale de vizibilitate mare, să aducă în lumină artiştii români contemporani.

www.cuimbold.ro