Invitație vernisaj “ATÂT, UN SEMN”

Uniunea Artiștilor Plastici din România, Filiala UAP Iași, Galeria “N. Tonitza” Iași și TRUICART Events Brand, au plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției de pictură și grafică “ATÂT, UN SEMN”, semnată de artistul plastic și curatorul independent Dan Tudor Truică, avându-l ca invitat special pe designerul de ceasuri Augustin Matei.

În 21 de ani de creație a realizat 25 de expoziții personale, a participat la numerose expoziții naționale și internaționale, biennale, trienale, etc., a realizat în calitate de curator și organizator peste 550 de expoziții în țară și străinătate.

Invitatul special Augustin Matei este singurul designer de ceasuri personalizate din România, artist care s-a remarcat prin numeroase expoziții în străinătate (Italia, Polonia, Bulgaria, etc.). Brandul Augustin Watches este recunoscut și apreciat pe plan național și internațional.

Evenimentul  este  o provocare extrem de percutantă vizual prin dialogul inedit dintre lucrările de artă expuse. Un demers plastic necesar ce denotă profesionalism și rafinament atât prin modul de prezentare al lucrărilor cat și prin mesajul clar al asumării responsabile a actului de creație.

Vernisajul va avea loc miercuri, 21 iunie 2018, ora 16.30, la Galeria de Artă “N. Tonitza”, str. Alexandru Lăpușneanu nr. 7 – 9, Iași.

Expoziția va fi deschisă în perioada 20 – 30 iunie 2018.