#cetemișcă #electric #movingfields

Moving Fields este un spectacol de dans contemporan care chestionează conceptul de energie, punând corpul în dialog cu resursele sale ascunse.

Evenimentele se desfășoară între 8 și 13 octombrie.

Moving Fields este un spectacol de dans contemporan care chestionează conceptul de energie, punând corpul în dialog cu resursele sale ascunse.

În căutarea originii mișcării patru dansatori intră într-o comunicare profundă cu ei înșiși, cu spațiul fizic și sonor, cu tehnologia, cu publicul.

Tehnologia joacă un rol important în spațiul scenic, corpul fiind provocat să se adapteze și să comunice în mod real cu elementele instalației interactive.

Moving Fields este un traseu de încărcare, descărcare, conservare, dăruire și sondare pe care artiștii îl parcurg alături de public. Pe parcursul acestui drum fiecare dintre noi își conturează un răspuns la întrebarea “ce ne mișcă?”

Moving Fields are premiera la București pe 8 octombrie, la Centrul Național al Dansului, călătorește la Cluj, unde pe 11 octombrie este găzduit de Fabrica de Pensule și își așteaptă spectatorii în Brașov pe 13 octombrie, la Centrul Cultural Reduta.

 

Despre echipa Moving Fields:

Concept și coregrafie: Cristina Lilienfeld

Consultant dramaturgie: Mihaela Dancs

Dansatori: Alexandra Bălășoiu, Denis Bolborea, Catrinel Catană, Răzvan Rotaru, Cristina Lilienfeld

Compoziție muzicală: Diana Rotaru

Interpretează: ansamblul Sonomania

Design instalație interactivă: Cristian Iordache

Costume: Georgiana Gherghișan

Light design: Alexandros Raptis

Design grafic: Oana Băluță

 

Moving Fields este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și produs de Asociația Pentru Teatru și Carte (PETEC).

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării

Parteneri: Centrul Național al Dansului, Fabrica de Pensule, Centrul Cultural Reduta, APAC – Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane

Parteneri media: Modernism.ro, Feeder.ro, Revista Arte și Meserii, Revista Garbo

Foto credit: Alina Ușurelu