1 octombrie – 5 noiembrie 2017

Eveniment de deschidere, cu ocazia Bienalei ArtEncounters Arad-Timisoara:
Duminică, 1 octombrie, 17.00-19.00, Muzeul de artă Arad, sala Maitec
strada Gheorghe Popa de Teiuș, 2-4

In luna ianuarie 2016, Sieranevada se afla în post-producție. Tot atunci am pornit în căutarea unei imagini pentru afiș. Am traversat Bucureștiul de la est la vest, sperând să găsesc în inima cvartalelor de blocuri construite în anii ’80 imaginea susceptibilă de a spune ceva despre mine și despre filmul la care încă lucram.

Astfel, pornind de la cimitirul Mărcuța, trecând pe acasă și traversând centrul către Lacul Morii, am adunat peste 9000 de fotografii.

Dintre acestea, una a devenit afișul filmului Sieranevada. (Cristi Puiu, București)

Baril are bucuria de a vă invita la evenimentul de deschidere a expoziţiei de fotografie Sieranevada de Cristi Puiu. Lucrările, în număr de 25, vor fi expuse în perioada 1 octombrie – 5 noiembrie 2017 în sala Maitec a Muzeului de artă Arad.

Cristi Puiu s-a născut în anul 1967, la București. Începe, în 1992, studii de pictură la École supérieure d’art visuel din Geneva, pe care le abandonează pentru a se înscrie la secția de film. A regizat: Marfa și banii (2001), Moartea domnului Lăzărescu (2005), Aurora (2010), Sieranevada (2016).

Evenimentul este realizat de GMMC în parteneriat cu Galeria Baril și Mandragora, cu sprijinul Iadasarecasa,în cadrul unui proiect finanțat de Centrului Municipal de Cultură Arad.

http://www.artencounters.ro/ro/cristi-puiu-sieranevada-3/
http://www.baril.ro/exhibitionsindex#/cristi-puiu-sieranevada/