Vă invităm  joi, 7 iulie 2016, ora 18.00 să luați parte la vernisajul  expoziției „TAG#2”, în cadrul proiectului: „BAR – Bărăști Artist Residency”, ce va avea loc la Muzeul Municipal Curtea de Argeș în perioada  8 – 31 iulie 2016.

Artiști invitați: Virgiliu Parghel, Mihai Chițu, Ramona Șlug.

Invitat special: Doina Lavric Parghel       

Concept: „TAG#2” este o expoziție ce deschide un nou sezon de rezidențe artistice la Bărăști. Expoziția este un punct de plecare pentru a reuni artiști cu direcții /discursuri/ elemente/ experiențe comune. „BAR” oferă pe lângă un spațiu de întâlnire și o posibilitate de colaborare între artiști și susținerea proiectelor eligibile în cadrul rezidențelor de la Bărăști.

„TAG#2” reunește 4 artiști într-un spațiu comun în care concepte precum iubirea, jocul și înțelepciunea devin surse de inspirație.

„TREI FEȚE” / LUCIAN BLAGA

 

„COPILUL RÂDE: ÎNȚELEPCIUNEA ȘI IUBIREA MEA E JOCUL!

TÂNĂRUL CÂNTĂ: JOCUL ȘI-NȚELEPCIUNEA MEA E IUBIREA!

BĂTRÂNUL TACE: IUBIREA ȘI JOCUL MEU E-NȚELEPCIUNEA!”

 

BAR – Bărăști Artist Residency este un program de rezidențe, iniţiat de Mihai Chițu și de Ramona Șlug, ce îşi propune aducerea unor artiști contemporani, pentru o scurtă perioadă de timp, într-un spațiu rural, rupt de agitația cotidiană specifică marilor orașe  Artiștii propun  direcții de lucru, se implică în proiecte comune, schițează, pictează sau sculptează. Cu lucrările începute și realizate în acele zile se organizează apoi expoziții care urmăresc apropierea publicului larg de arta contemporană, remodelarea spațiului rural prin intervenții artistice de tip site specific.

Curator: Ramona Șlug

Detalii: https://barastiartistresidency.wordpress.com/

Facebook event: https://web.facebook.com/events/994731173980246/

invitatie TAG#2 fb event