THIS IS NOT A COOKBOOK!

PogoBooks, Berlin

Cărţi de artă • Reviste • Publicaţii

  

Despre expoziţie

„THIS IS NOT A COOKBOOK!” prezintă o parte din colecţia de cărţi publicate de PogoBooks de la înființarea sa în 2010. Conceptul editurii independente berlineze este să propună perceperea cărţii de artă ca spaţiu pentru crearea şi prezentarea unei lucrări de sine stătătoare. „Credem într-un viitor imprimat pe hârtie, că arta imprimată este un model unic de expresie artistică.

În ultimii cinci ani PogoBooks a editat cărţi de artă, reviste şi publicaţii cu accent pe fotografie, desen  şi „nonsens contemporan”.

PogoBooks se consideră parte a unei tradiţii bogate de diverse proiecte DIY şi auto-publicări. Aceasta include serviciul de a oferi publicaţii la preţuri mici, accesibile tuturor. Astfel, PogoBooks a reuşit deja să publice peste o sută de titluri.

 

Despre PogoBooks

PogoBooks este o editură independentă care se axează pe ediţii limitate de cărţi de artă accesibile, reviste şi publicaţii în tiraj mic. PogoBooks este o platformă, o arhivă şi o colecţie de artă şi fotografie contemporană. Editura berlineză a fost înfiinţată în 2010 de Claudio Pfeifer.

 

Claudio Pfeifer aka Claudio Pogo

Claudio Pfeifer aka Claudio Pogo este un artist şi editor stabilit la Berlin care lucrează cu tehnici mixte de media, fotografie, riso-, xerox- şi serigrafie. După studiile de fotografie şi arte plastice, el a lucrat ca director de imagine, a fost co-fondatorul colectivului de artă şi mărcii „naivsuper”, iar din 2010 conduce editura PogoBooks.

www.pogobooks.de

poster_cookbook Books

ASOCIAȚIA VISUAL KONTAKT

ROMÂNIA – ORADEA – CLUJ-NAPOCA

Galeria Visual Kontakt – Strada Gen. Traian Moșoiu nr. 41, Cluj-Napoca

Laborator Visual Kontakt – Strada Republicii nr. 47, Oradea

Site: http://www.visualkontakt.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/visualkontakt.ro