București, 30 octombrie 2015

DUO STRADIVARIUS, un concert extraordinar cu Alexandru Tomescu și Răzvan Stoica, în premieră, pe scena Palatului Bragadiru din București

Doi violoniști români, două viori Stradivarius, o singură scenă : Alexandru Tomescu și Răzvan Stoica susțin o reprezentație inedită în fața publicul român, joi, 3 decembrie,  orele 20:00,  în cadrul evenimentului Duo Stradivarius, găzduit și organizat de Palatul Bragadiru în parteneriat cu TVR.

Se spune că sunetul creează frecvențe care apropie oamenii, și care îți mijlocesc conexiunea cu propriul tău suflet. Datorită acestei relații speciale pe care au dezvoltat-o atât cu muzica, cât și cu cei din sală, cei doi violoniști români au reușit să cucerească inimile publicului internațional cu reprezentații full-house, susținute în instituții muzicale consacrate precum: Théâtre des Champs Elysées Paris, Carnegie Hall New York sau Metropolitan Arts Centre TokioAlexandru Tomescu, fie  in Amsterdam “Royal Concertgebouw”, Paris “Theatre des Champs Elysees”, Brescia “Teatro San Barnaba”, Genova “Teatro Carlo Felice, Palacio de Festivales Santander – Răzvan Stoica.

Astfel, după ce au dovedit întregii lumi virtuozitatea lor, Alexandru Tomescu si Răzvan Stoica se întâlnesc in România, pentru întâia oară pe aceeasi scenă, pentru a celebra sunetul care le  înnobilează pasiunea pentru mânuirea cât mai precisă a arcușului pe corzile fine ale viorii Stradivarius, ce unește suflete și creează armonie oriunde magia îi este impărtașită cu dragoste.

O pianistă inzestrată cu o deosebită sensibilitate artistică ce face  parte din Kameratta Stradivarius în stagiunea 2015 – 2016,  Andreea Stoica, cealaltă jumătate a Duo Stoica (Razvand Stoica si Andreea Stoica), ni se va alătura pentru a  completa  serata muzicală cu note subtile, țesute de instrumentul căruia și-a dedicat cariera muzicală.

Cele două viori Stradivarius, datate din prima jumatate a secolului XVIII (1702, respectiv 1729) vor răspândi frecvențe atent studiate și precis materializate de arcușul și tehnica desavarsită a celor doi mari violoniști români, Alexandru Tomescu și Răzvan Stoica, în sala de concert a unei cladiri de patrimoniu din inima Bucureștilor, Bragadiru Grand Ballroom, construită în anul 1905.

Numărul de locuri la acest eveniment este limitat, sala de concert a Palatului Bragadiru putând găzdui 450 de invitați (VIP & Regular 1. 2).

Biletele sunt disponibile prin reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, librăriile Humanitas şi online, pe www.eventim.ro și pe www.bilete.ro

 

Pe 3 decembrie, publicul prezent la  evenimentul Duo Stradivarius, de la Palatul Bragadiru, va putea să se delecteze și cu o mulțime de surprize vizuale oferite de Galeriile Artmark. Expoziția lunii decembrie reprezintă o sursă de inspirație veritabilă pentru cei aflați în căutarea unui dar unic, cu poveste, oferindu-le acestora o gamă variată de opere de artă semnate de mari artiști români și  obiecte de artă decorativă.

Pentru parteneriate si alte solicitari media:  [email protected]

Palatul Bragadiru

Calea Rahovei 147-153

www.palatulbragadiru.ro

 

Resize of posterV2.16