Designerul Dorin Negrau a prezentat colectia „QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” la New York Fashion Week

Dorin Negrau a adus cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei!

La diferenta de doar doua zile dupa NYFW, Negrau a prezinta la Londra o selectie din colectia din februarie care a fost pe podium la New York!

Dorin Negrau revine din nou in atentia iubitorilor de moda cu o noua colectie. „QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” este provocarea cunoscutului designer pentru NYFW, valorificand la fel ca de fiecare data motivele traditionale din Transilvania in portul contemporan. Colectia designerului roman a fost prezentata pe data de 17 septembrie la NYFW.

Pentru vara lui 2016, designerul pune in scena povestea frumoasa si romantioasa din satele romanesti, in care femeia ocupa un loc primordial pentru societate. Pentru Dorin Negrau, fiecare femeie este o regina care se identifica usor in colectia sa bogata in broderii manuale si pliseuri ample, vaporoase, perfecte pentru o vara romantica si seducatoare. Farmecul si seductia florilor de trandafir va insoti prin mirosul lor intreaga colectie.

„QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” este o colectie eclectica moderna si contemporana care readuce in atentie elemente traditionale romanesti pe o coloana sonora la fel de surprinzatoare. Designerul Dorin Negrau aduce cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei.

Saboţii româneşti prezenţi la New York în cadrul prezentării lui Dorin Negrău

Două modele de saboţi pentru femei, aparţinând trendului primăvară-vară 2016, realizati din blană şi puf, cu tentă exclusivistă, specifică marilor festivaluri de modă ale lumii au completat ţinutele designerului Dorin Negrău.

(Foto: Mineli Boutique)

 

Resize of 1

Resize of 4 Resize of 5 Resize of 6 Resize of 7 Resize of 8 Resize of 9 Resize of 10 Resize of 11 Resize of 12 Resize of 13 Resize of 14 Resize of 15 Resize of 16 Resize of 17 Resize of 18 Resize of 19 Resize of 20 Resize of 21 Resize of 22 Resize of 23 Resize of 24 Resize of 25 Resize of 26 Resize of 27 Resize of 28 Resize of 29 Resize of 30 Resize of 31 Resize of 32 Resize of 33 Resize of 34 Resize of 35 Resize of 36 Resize of 37 Resize of 38 Resize of 39