Dragi artisti Clujeni și nu numai,

Va invitam sa va prezentati si probabil sa va si vindeti lucrarile in cadrul performance-ului nostru international ArtStreamShop ce va avea loc in Cluj Napoca pe data de 14 August incepand cu ora 20. Performance-ul are loc LIVE si este transmis totodata ONLINE pe Internet. ArtStreamShop e un performance in care lucrarile de arta sunt vandute in format Teleshopping, unde miza e oferta pe moment.

Proiectul a inceput inca din Ianuarie 2013, iar de atunci este transmis live pe internet din diferite galeri, cafenele, targuri de arta, apartamente, etc. Dar ArtStreaShop nu este doar un performance; (tele)spectatorii chiar au posibilitatea sa achizitioneze operele puse spre vanzare sunand la numarul de telefon afisat sau trimitand un email in timpul programului. Preturile sunt accesibile unei palate mari de clienti. Lucrarile sunt vandute incepand de la 15 EUR si pana la 45 EUR, intr-o situatie unica, unde artistii isi ofera operele spre vanzare la un super pret, dar atentie, acesta este valabil doar o ora, atata cat dureaza performace-ul, preturile revin la “normal” dupa terminarea acesteia.

Pana in present, peste 50 de artisti contemporani din diferite tari au participat cu lucrarile lor in cadrul ArtStreamShop. Lucrarile sunt prezentate si vandute in colecti private din est si din vest. ArtStreamShop a participat totodata si la targuri de arta cum ar fi Art Moscow si Viennafair. Folosind internetul ca instrument si performance-ul ca forma, proiectul nostru urmareste sa creeze un network usor accesibil in lumea artistica, aducand mai multi artisti si spatii de arta interesante in contextul international. Mai multe despre proiect puteti afla accesand urmatoarele linkuri: www.artstreamshop.com si https://www.facebook.com/pages/Art-Stream-Shop/555645791125239?fref=nf

ArtStreamShop Performance in Cluj Napoca va avea loc pe 14 August incepand cu ora 20. Locatia va fi trimisa prin invitatie artistilor participanti, dar performance-ul poate fi urmarit de oricine pe internet:http://www.artstreamshop.com/. ArtStreamShop @Cluj Napoca are loc ca eveniment parallel expozitiei VIENNAinTRANSYLVANIA ce are loc din 13 August pana in 13 Septembrie – mai multe informati despre expozitie aici:https://liwart.wordpress.com/projects/viennaintransylvania/

Va rugam sa trimiteti propunerile voastre cu lucrari la adresa [email protected] pana pe data de 24 Iulie 2015. Propunerile trebuie sa contina: o scurta biografie, un CV si lucrarile alese. Formatele PDF si Word sunt cele mai potrivite Va vom contacta inapoi pentru detalii inainte de 31 Iulie.

Pentru intrebari, nu ezitati sa ne contactati: [email protected]
Asteptam cu drag propunerile voastre!
Yours, ArtStreamShop

ArtStreamShop