RAMONA ȘLUG “ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT”

Marți, 24 martie 2015, ora 17:00 va avealoc la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” Curtea de Argeș vernisajul expoziției de pictură „Între cer și pământ” semnată Ramona Șlug, curator David Leonid Olteanu. Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri în perioada 24 martie – 7 aprilie 2015.

„Între cer și pământ” este locul în care realul și ficţiunea se amestecă în proporții savante recreând neîncetat lumea cunoscută, în care perspectiva e necontenit modificată iar spaţiul îşi schimbă dimensiunile şi forma.

invitatie-INTRE-CER-SI-PAMANT---RAMONA-SLUGLumea Ramonei, suspendată între cer și pământ este lumea realului etern dincolo de aparenţa sensibilă; este lumea frumosului imediat din grădina cu flori a copilăriei unde culoarea vibrează sub mâna energică ce stăpâneşte forma amprentând plastic universul emoţional plin de înţelepciune femeiască, iubire şi lumină.

Proiectând pe verticală lumea inocenţei în care prietenia se reflectă în ochii credincioşi ai câinelui cu care am copilărit, o lume de o mare sensibilitate și intensitate emoțională dar și de o deosebită forţă plastică, într-un spaţiu coerent care rezonează profund la muzicalitate cromatică a acordurilor luminoase, Ramona recrează paradisul terestru al începuturilor la care mai sperăm în căsă avem acces.

Tania Nicolau