Anniversaire2 NeoGalateca 4 neogalateca2Intre 19 si 24 decembrie se desfasoara a doua editie a salonului de arta contemporana si design “Anniversaire”, un concept unic si exclusiv prin care celebram implinirea a doi ani de Galateca si NeoGalateca. Deja o traditie pentru cei ce isi doresc cadouri de arta si design, salonul gazduieste in acest an o selectie internationala de lucrari de arta contemporana, obiecte de design, design vestimentar: de la carti, decoratiuni, picturi, gravuri, sculpturi pana la bijuterii si accesorii fashion.

In premiera renumitul brand finlandez IITTALA, fondat in 1881, ce a marcat istoria designului la nivel mondial, va fi prezentat in exclusivitate la NeoGalateca. Vaza Alvar Aalto, o legenda a designului scandinav va putea fi admirata si achizitionata de publicul romanesc.

O sectiune aparte va fi reprezentata de posterele, cartile si obiectele de papetarie semnate Andy Warhol, incluse in Retrospectiva Andy Warhol ce a avut loc intre 11 si 14 decembrie la Galateca.

O serie de carti speciale, precum Hadid, Matisse Cuts-Out sau Lucian Freud, ca si primul roman al artistului britanic Simon Henwood, editat in serie limitata si personalizat cu desenul original al autorului, sunt doar cateva din propunerile de cadouri pe care NeoGalateca le-a pregatit pentru clientii sai.

Daniela Fainis este prezenta atat cu piese renumite, precum Curcubee Albe sau Semn, cat si cu cea mai noua colectie de tablouri in portelan. Tineri artisti precum Ilina Schileru, Ioana Sisea, Alexandru Nimurad sau Mircea Popescu, alaturi de nume precum Aurel Tar, Simon Henwood, Timon Botez, Mircea Roman, Predrag Popara, Elena Copuzeanu, Mircea Nechita, Vlad Tenu, Giulian Dumitriu, Pisica Patrata, Agnes Keszeg, Georgiana Chitac, Cristina Barsony, Murmur, Marie Nouvelle, Furga Murga, Adelina Ivan,  Una Ca Luna , TheCraft Lab, Fandacsia, ZsaZsa, 2 Noir, Gabriel Geller, Carla Szabo. Decoratiuni interioare de la renumite branduri internationale precum Seletti,  Muuto, Ango, Pols Potten, Leitmotiv. Doar acum pentru orice produs veti primi un discount de la 10% la 50 %.

Si pentru ca implinim doi ani de cand promovam arta si designul contemporan vom lansa si mult asteptatul shop online neogalateca.ro. De acum cele mai originale si interesante obiecte de arta si design vor fi doar la un click distanta. Trebuie doar sa alegi si noi ne vom ocupa ca totul sa ajunga la timp.

De sarbatori alege sa daruiesti arta si cadouri speciale de design celor dragi. Te asteptam la Salonul de arta si design Anniversaire de la NeoGalateca cu multe surprize, noutati si promotii.

Foto credit : Cristian Ardelean