Bienala Națională ”Metafore Incandescente”, Cluj-Napoca – 2014

Resize of varianta 2Bc sigle invert

 Muzeul de Artă din Cluj-Napoca vă invită să participați cu lucrări, la ediţia 2014 a Bienalei Naţionale ”Metafore Incandescente” – Cluj-2014”, acţiune de promovare a artelor focului românești contemporane, – ceramică, sticlă, metal -, organizată de Secția de Arte Decorative a UAP Cluj, în parteneriat cu UAP Cluj, Muzeul de Artă Cluj, Universitatea de Artă și Design din Cluj, Departamentul Ceramică-Sticlă-Metal al UAD Cluj și Fundația CERAMART Cluj.

Expoziţia va fi găzduită în spaţiile Muzeului de Artă Cluj, în perioada 29 oct. – 23 nov. 2014, iar vernisajul va avea loc miercuri, 29 ctombrie 2014, orele 18.00.

Fiecare artist poate participa cu cel mult două lucrări de maxim 75x75x75 cm.

Depunerea lucrărilor cu termenul limită la 25 oct., se va face personal la sediul Muzeului de Artă Cluj, din Piața Unirii nr. 30, între 25 și 27 oct., între orele 12.00 – 16.00 și vor fi ridicate tot personal până în 1 dec., în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Panotarea expoziției se va face între 26 – 28 oct.

Lucrările neridicate de la sediul Muzeului până la data de 1decembrie, se consideră abandonate, organizatorii neasumându-și responsabilități după această dată.

De asemenea menționăm în mod expres că organizatorii nu își asumă operațiuni de transport tur-retur sau răspunderea asupra lucrărilor găsite deteriorate la dezambalare.

 Taxa de participare de 50 ron, acoperă cheltuielile de tipar invitații, afișe afiș/catalog suma va fi depusă la Banca Transilvania pe Cod client 1070366, sau la orice altă bancă în cont ron IBAN – RO45BTRLRONCRT0107036601

Pentru materialul tipărit, vă solicităm trimiterea următoarele date în format electronic:

– o fotografie portret a artistului;

– imaginea lucrării în format CD-300, DPI-JPEG sau TIFF, pe profil de culoare CMYK;

– titlul lucrării, tehnica, material, dimensiuni, iar dacă lucrarea necesită un montaj aparte, indicațiile de montare în text explicit, schiță sau imagine;

– date personale (nume, prenume, locul și data naşterii, membru UAP din anul…, adresă, tel., e-mail).

Documentele în format electronic, vor fi expediate până la data de 21 octombrie prin e-mail la adresa [email protected] sau pe un CD depus cu aceeași dată limită, la sediul UAP-Cluj din str. Universității nr.1, cu mențiunea pentru Bienala Națională ”Metafore Incandescente” – Cluj-2014.

 Pentru o mai bună previziune a spațiului și suporților necesari panotării, vă rugăm să ne confirmați cât mai urgent participarea printr-un scurt e-mail pe adresa [email protected].

Vă așteptăm cu mare interes!

 Contact: Andrei Florian tel 0746180059, e-mail [email protected]

 

Coordonator de proiect expozițional,

Conf. univ. dr. Andrei Florian, UAD Cluj.