Comunitatea creativă pe care Creative Seeds (www.creativeseeds.ro) își propune să o sprijine este un motor economic important care se afirmă pe zi ce trece și în România.

Vă invităm să luați parte la evenimentul de lansare al asociației Creative Seeds, organizația națională dedicată antreprenorilor din domenii culturale și creative și tuturor celor care realizează proiecte creative pe cont propriu. Creative Seeds este un ambasador al comunității creative independente românești, iar în boardul său adună unii dintre cei mai respectați și cunoscuți membri ai acestei comunități.

joi, 5 iunie 2014, ora 11:00, de la Ceainăria Cărturești, str. Arthur Verona nr. 13-15, București.

 creative_seeds_invitatie 1100_1

Domeniile care se găsesc sub umbrela industriilor creative sunt: arhitectură, design, producție de conținut software, publicitate, edituri și presă, muzică, film și video, arte vizuale și ale spectacolului, meșteșuguri, radio și TV, gastronomie, activități de recreere.

Întâlnirea va fi structurată în două părți: una dedicată prezentării asociației și misiunii acesteia; o a doua parte dedicată prezentării proiectului Creative Business Cup (www.creativebusinesscup.ro), competiția care adună cea mai mare comunitate de antreprenori creativi din întreaga lume și a cărei gazdă națională în România este Creative Seeds.

Evenimentul va fi moderat de Alina Niculescu-Manea, fondator și director al Creative Seeds. La conferință va fi prezentă și echipa EFdeN (www.efden.org), câștigătoarea selecției naționale din 2013.

Detalii despre dezvoltarea mediului de business în industriile creative în România, precum și informații despre modalitatea de participare la competiția Creative Business Cup, veți afla în cadrul conferinței de presă de joi, 5 iunie 2014, ora 11:00, de la Ceainăria Cărturești, str. Arthur Verona nr. 13-15.

Vă rugăm confirmați participarea până miercuri, 4 iunie, la [email protected]