Festivalul Turcesc 2014
rahat, suberek, ayran, shaorma, doner kebab, saslik, baklava,cacık, kadayıf, döner, sarma, Çiğ köfte, iskender kebab, hamsi tava, lahmacun, mantı, adana, Çay Kebab, türk kahvesi, patlıcan kebabı, mercimek köftesi, içli köfte; insa au lipsit manelele.
Între 16 – 18 mai 2014, în Bucuresti- Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle) , pentru toţi iubitorii de bucătărie, artă şi cultura orientală, se desfăşoară Festivalul Turcesc, eveniment organizat de Fundaţia Tuna în parteneriat cu Primăria Generală a Capitalei.
Pe parcusul celor trei zile, Festivalul Turcesc va avea loc între orele 10:00 şi 20:00 şi va aduce în centrul atenţiei atât meşteşugurile, dansurile şi cântecele Anatoliei, cât şi renumita bucătărie turcească, ilustrată printr-o expoziţie culinară care cuprinde peste 15 standuri cu bunătăţi de toate felurile.
foto Lucian Muntean
Recent Comments