POST | | Hume spune povestea unui popor care e in căutarea identității sale . Între comunism și capitalism , obiectul corp și persoana obiect isi caută locul lor în spațiu și timp . Expozitia de fata in care sunt prezenti Elena Ilash și Răzvan Chirilă  s-a dovedit a fi mai mult decât exprimare artistică doar la nivelul imaginii și a obiectului , lucrările lor în conformitate cu o adevărată cercetare antropologică , reflecta o perioadă de tranziție .

elena-ilash-2 elena-ilash-1 poze-elena-(41-of-44) poze-elena-(32-of-44) poze-elena-(17-of-44) poze-elena-(10-of-44) poze-elena-(6-of-44) paris-330fb Elena-Ilash&-Razvan-Chirila-3

ELENA ILASH e născută în Galați, trăiește și lucrează ca artist independent în Cluj – Napoca . Ea este doctorand în al doilea an la Universitatea de Artă și Design Cluj – Napoca , specializarea sculptură . Expozitiile sale acopera o arie deschisa de concepte si experimente care au facut obiectul multor participari.
”Imaginile tale nu pot fi consumate ușor, hedonist, nu pot fi judecate formal si estetic, pentru ca sint ecorşeuri ale ființei, eviscerări ale speciei, exorcizarea unui vaste memorii a culpabilităţii! A culpabilitatii adamice, a păcatului colectiv! E un coșmar cu monștri embrionari, cu materie alterată, cu gene mutante! E o sculptură preapocaliptică! ”(Pavel Șușară , critic și istoric de artă)

Razvan-Chirila-5 Razvan-Chirila-3 Razvan-Chirila-4 Razvan Chirila 3 Razvan Chirila 2 Razvan Chirila 1

Născut în 1991 la Botosani, Razvan Chirila este un artist tânăr interesat de imagine de film și fotografie . Munca sa este orientată documentar observațional. În 2013 a terminat studiile universitare în film și mass-media de la Universitatea Universitatea Babeș – Bolyai din Cluj – Napoca . Fiind atras de latura socială a regizat mai multe filme de prezentare pentru ONG-uri din România în timpul anilor de studentie. De asemenea, a participat la festivaluri de film , inclusiv în 2013, TIFF ( Festivalul Internațional de Film Transilvania ) . Acum lucrează ca un fotograf liber profesionist .
”Răzvan Chirilă este un om, un om trăitor pe planeta pământ dar a cărui umbră, privire, gând  si iubire se întinde ca lumina unui felinar de la aproape aproape până la foarte departe, un atât de departe încât nici nu poate fi încă numit. Unde ajunge umbra, privirea  si iubirea cu bucurie  si mirare întâlneste povesti fantastice de la cele mai simple la cele mai complicate, de la cele mai credibile la cele mai incredibile. Atunci în aceste momente intervine fotografia căci Răzvan Chirilă este si fotograf. Ceea ce vede, ceea ce îl miră, astfel prin fotografie poate povesti  si celorlalti. ”(Prof.univ.dr. Dorel Gaină)

Elena-Ilash&-Razvan-Chirila-2