afis_general-web18-28 martie, Galateca (str. CA Rosetti 2-4)

În perioada 18 – 28 martie Galateca găzduiește expoziția aniversară IGLOO – 13 ani de arhitectură, un proiect multimedia ce transpune 13 ani de activitate editorială și tot atâția ani de muncă de proiectare, peste o sută de reviste, zeci de albume și colecții, numeroase proiecte de arhitectură, design și restaurări ce definesc pe scurt existența Igloo – media & architecture – din 2001 și până azi.

Povestea Igloo poate prinde contur doar prin îmbinarea celor două ramuri – media și architecture: independente una față de cealaltă, ele au crescut și s-au dezvoltat din același trunchi, în același timp și în același mediu. La aniversarea celor 13 ani ne propunem o retrospectivă a celor mai importante momente din istoria Igloo, o privire înapoi asupra principalelor repere ale dezvoltării noastre ca editură, dar și ca birou de proiectare. Un moment de răgaz, necesar și pentru a trasa direcțiile viitoare.

Expoziția aniversară pe care o pregătim între 18-28 martie la Galateca are ca scop tocmai îmbinarea celor douăpărți Igloo, o încercare de a schița parcursul unui demers inițiat acum 13 ani ce a avut și are ca scop practicarea și promovarea unei arhitecturi de calitate.

În spațiul alb de la Galateca vom sărbători cei 13 ani Igloo printr-o serie de evenimente speciale, lansări de carte și seri tematice alături de prietenii igloo și toți cei pasionați de arhitectură.

Marți, 18 martie, începând cu ora 18:00 în cadrul expoziției va avea loc lansarea albumului  Adrian Spirescu. Pagini de arhitectură.Interferențe și neliniști apărut în colecția iglooprofil.

Calendarul evenimentelor va fi publicat pe site-ul igloo.ro și galateca.ro.

Sponsori principali: Ytong, Franke

Sponsori: SSAB, BOSE, Arelux, Delta Studio

Parteneri: Galateca, INNOVA, Heineken, Ines, plotareonline.ro, Antonescu PR

 

Ne puteți urmări și pe pagina de Facebook: Igloo Media

Facebook event: https://www.facebook.com/Igloomedia#!/events/378475682294406/