Incepand din 15 februarie, noul numar din revista de benzi desenate “Harap Alb continua” este disponibil la chioscuri, benzinarii si librarii din toata tara sau poate fi comandat direct de la editura HAC!BD de pe www.supererou.ro, unde sunt disponibile toate numerele de pana acum.

De asemenea pentru fiecare abonament de 12 numere, HAC ofera cadou harta taramului in print de dimnesiuni mari.
In episodul 9, Haiganu dezleaga misterul satului in care domneste “Batranetea fara tinerete”. La curtea din Preida, Stefan si Mara afla lucruri noi despre cearta dintre Indrea si Medru, care e acum pe tron, alaturi de frumoasa dar periculoasa Vedra.  In episodul 4 din originile sale, Ziraxes, viitorul Imparat Rosu, continua constructia castelului de la Kaga-Krata. Ordiseus capata aliati noi dintr-o directie neasteptata. In Fluviul Soaptelor, Zourazi se videca de nebunie. Pentru moment.

coperta_HAC9_profil coperta_HAC9_simplu Spread_2_HAC_no9 Spread_1_HAC_no9 harta-abonament-12-numere-02Pentru cele mai noi stiri, evenimente si schite din revista urmariti pagina de facebook: www.facebook.com/revistaharapalbcontinua