Egoistul.-Foto-Calin-Piescu

RADU BELIGAN  împlineşte, pe 14 decembrie, 95 de ani! La o vârstă la care cei mai mulţi dintre noi nici nu îndrăznesc să viseze, cel mai mare şi mai iubit actor român regizează, conferenţiază, publică, acordă interviuri şi, mai ales, joacă. Performanţă demnă de Cartea Recordurilor!

Va juca şi în seara zilei de 15 decembrie 2013, pe scena Sălii Studio a Teatrului Naţional Bucureşti, de la ora 19.00, în spectacolul „Egoistul” de Jean Anouilh, al cărui îndelungat şi constant succes la public s-a validat inclusiv prin cele peste 330 de reprezentaţii susţinute până în prezent, cu sală plină!

După încheierea spectacolului, Teatrul Naţional îl va omagia, în prezenţa publicului, pe RADU BELIGAN, a cărui personalitate unică, operă artistică şi longevitate se confundă cu istoria teatrului românesc. Va fi o sărbătoare dedicată uneia dintre valorile autentice ale culturii române, recunoscute şi preţuite şi peste hotare.

De aceea, îi invităm pe toţi cei care încă mai speră că România nu e …altfel decât ţările clădite pe repere de excelenţă, să ni se alăture pentru a-i ura La Mulţi Ani lui RADU BELIGAN.