Eco-Wi-fi-Zone-DesignEști student, proaspăt absolvent sau practician în domeniul arhitecturii sau designului? Ai între 18 și 35 de ani? Te intereseaza trendul ECO și susții protejarea mediului? Atunci nu rata ultima săptămână de înscrieri la concursul Eco Wi-Fi Zone Design. Mai ai puțin timp la dispoziție să-ți pui în practică cele mai inedite idei de amenajare a unei „zone eco wi-fi”: trimite-ne propunerea ta până la data de 30  noiembrie 2013 și ai șansa ca proiectul tău de amenajare să devină realitate.

În plus, câștigătorul premiului întâi va obține garantat 1.500 de euro, iar participanţii  clasaţi pe locurile II şi III vor primi 700 şi, respectiv, 300 de euro.

Concursul ,,Eco Wi-Fi Zone Design” lansat de organizația Eco-Rom Ambalaje se desfășoară în perioada 5 – 30 noiembrie 2013 și este promovat și susținut de Ordinul Arhitecților din România.

Partenerii acestui proiect curajos sunt: Iqads, Arhimania, Arhiforum, Igloo, Designist.ro, Modernism.ro, Feeder.ro, Hipmag.ro și GensduBien – Comunitatea oamenilor de bine.

Mai multe detalii despre proiect, regulamentul concursului, precum şi informaţii interesante despre colectarea separată a deşeurilor de ambalaje poți afla accesând site-ul  www.ColecteazaSelectiv.ro.