U-Art Gallery va invita, marti, 3 septembrie, ora 18, la vernisajul expozitiei Peisaje contemporane organizata la sediul sau din Bucuresti, Bd Iancu de Hunedoara nr.8 bl.H3 et.7.

Nu este lucru usor sa pictezi un peiaj, desi la o prima gandire asa s-a parea, ne asigura criticul de arta Marius Tita. El vede in tratarea plastica a peisajului un adevarat conflict intre realitatea deplina si imediata si profunzimea constructiei naturale. „Creatorul trebuie sa se raporteze aproape cu smerenie la aceasta frumusete, care nu se releva oricui si oricum, si sa ii aduca atingerea sa de geniu si magie. In aceasta expozitie, si in fiecare clipa a lor de sevalet, o reusesc cei care alcatuiesc simeza de la U-Art Gallery, la etajul 7 al Bucurestiului: sculptorul sirian Ammar Alnahhas, devenit un important si sensibil pictor roman, inconfundabilul Vitalie Butescu, stapan al Balcicului, al Bucurestiului vechi si profund si al crangurilor in lumina, Cornelia Victoria Dedu, profesor de culoare in fiecare tusa de penel, Corneliu Dragan-Targoviste, acuarelist de forţă care transferă în întreaga sa operă valenţele acestei tehnici plastice, neobositul călător al spiritului Mihail Gavril, exuberantul Rares Kerekes, modelator de dealuri, vai si urbe medievale, şi Laurentiu Midvichi, creator de corpuri si gradini”. La vernisaj, Anca Balinisteanu ne va incanta cu melodiile flautului sau.

Asadar, va asteptam marti, 3 septembrie, ora 18, la U-Art Gallery, la vernisajul expozitiei Peisaje contemporane in care curatorul Valeriu Dragan reuneste creatii de Ammar Alnahhas, Vitalie Butescu, Cornelia Victoria Dedu, Corneliu Dragan-Targoviste, Mihail Gavril, Rares Kerekes si Laurentiu Midvichi.

Resize of afis peisaj