Ce va ocupă cel mai mult în momentul de față ?
Tot ce tine de costum, de la concept pana la executie. Am ajuns la a treia colectie de moda si acum suntem in momentul in care ne jucam cu acuarelele pe hartie. Si ne place sa experimentam lucrul cu pensulele si cernelurile. E o tehnica noua, diferita de ce am lucrat pana acum si suntem foarte curioase sa vedem cum o sa iasa transpus totul pe material.
Care sunt cele trei cuvinte, care vă caracterizează cel mai bine?
Cred ca work work work. Sunt aceste week-enduri si seri in care lucram impreuna. Pictam, punem muzica, ne documentam, facem schite, ne bucuram ca ceea ce schitam poate fi transpus in creatii vestimentare.
Cea mai placută descoperire ?
Noi doua, una pe alta si faptul ca putem lucra atat de bine impreuna. Nu a fost nimic premeditat, totul a venit firesc si dupa mai putin de 2 luni de la prima intalnire am expus prima colectie la un targ de moda.
Care este cea mai de preț posesiune a dumneavoastră?
Ioana: mana dreapta:) Ma bucur ca ma asculta si ca face ce ii dicteaza creierul:) Mi-a luat ceva timp sa o controlez, sa nu faca numai ce vrea ea desi uneori, ca in colectia noua, o las sa se exprime in voie. Ultima colectie la care lucram se refera fix la asta: la gest, la rasuflare, la spontan si accidental, la tushe fluide pe material – toate inspirate de expresionismul abstract.
Vera: felul meu de a fi si de a identifica oportunitati de dezvoltare, de business.
Care este cea mai mare extravaganță a dumneavoastră?
Sa ne permitem nebunia de a ne da frau liber imaginatiei si de a fi dedicate trup si suflet acestui nou brand, in timpul nostru liber
Cea mai frumoasa amintire?
Vera: pictura mea care exista la scoala de 20 de ani:) Am revazut-o de curand pe holurile scolii generale unde am invatat.
Ioana: am mai multe – daca imi faci cadou pensule, creioane, crete, sunt cea mai fericita. Si mai nou sunt innebunita dupa pensulele din bambus cu par de zibelina. Cei care ma cunosc stiu sa ma “surprinda” cu astfel de cadouri generatoare de amintiri frumoase:)