ATRA Doftana a castigat, in aceasta saptamana, titlul ‘ Pensiunea Anului 2013’ acordat cu ocazia Galei Premiilor de Excelenta in Turism.

Premiata in 2011 de Anuala de Arhitectura, in 2012 de Bienala de Arhitectuara si reprezentanta a Romaniei in 2013 la cel mai prestigios concurs european de arhitectura Mies van der Rohe, de la Barcelona, ATRA Doftana a primit recent una din cele mai importante distinctii, acordata de Gala Premiilor de Excelenta in Turism, respectiv titlul “Pensiunea Anului 2013”.

Suntem onorati si mandri ca am obtinut premiul “Pensiunea Anului,” mai ales ca aceasta distinctie vine din partea celui mai relevant eveniment din domeniul turismului si ospitalitatii. Pentru noi, acest premiu este o realizare importanta, dar si un imbold de a continua proiectele noastre indraznete pe care le-am initiat in spatiul Pensiunii ATRA Doftana anul trecut,” declara Emil Munteanu, Managing Partner, ATRA Doftana.

Pe parcursul anului 2012, ATRA Doftana a realizat numeroase proiecte si evenimente culturale, culinare si sportive, fiind gazda unor expozitii de arta (Ramon Grosos) si de fotografie (Into the World), a unui week-end gourmet semnat de Chef David Contant si a unor concursuri de caiac (alaturi de McClaude Sports) si de ciclicm (impreuna cu Giant).

In 2012-2013 ATRA Doftana si-a redefinit si meniul, aducand o nota si un plus de autenticitate acestuia prin integrare produselor marca locala (“cascaveaua”) in retele ATRA, introducand retete internationale adaptate la produsele selectate local (cum ar fi “ATRA de Lac” – o supa crema din 7 tipuri de peste).

“Faptul ca am fost alesi ca “Pensiunea Anului” dintr-o lista impresionanta de 17 nominalizari, pensiuni din intreaga tara, fiecare dintre acestea avand merite speciale, ne bucura in mod deosebit. Pana in acest moment am avut premii importante care au atestat valoarea arhitecturala a pensiuni. De aceasta data, insa, primim o confirmare a valorii pensiunii ATRA Doftana ca destinatie turistica. Astfel, eforturile noastre de a crea din spatiul pensiunii ATRA Doftana o oaza de relaxare si de bine, de mentine serviciile la cele mai inalte standarde de calitate si de a genera evenimente inedite pentru oaspetii nostri – sunt pe deplin rasplatite,” declara Emil Munteanu Managing Partner, ATRA Doftana.

Surse:

Lista nominalizati: http://hotelconference.ro/2013/ro/gala-nominalizari.php

Lista castigatori: http://hotelconference.ro/2013/ro/gala-castigatori.php