Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban@Energiea, un experiment provocat de Grolsch, continua luni, 27 mai, de la 6 la 7 seara, cu Luiza Zan & Jimmy Cserkesz.

Supranumită “vocea jazz-ului românesc”, Luiza Zan este solistă, compozitoare, textieră şi profesoară de jazz vocal. Pe scenă, impresionează prin apariţiile discrete, elegante şi prin vocea caldă, pătrunzătoare, cu modulaţii şi tranziţii fluide de la un stil muzical la altul.

În cei peste 10 de ani de carieră, a câştigat numeroase premii la festivaluri naţionale şi internaţionale, cântând alături de nume importante.

În 2011, alături de artişti din România şi Statele Unite,Luiza a pus bazele proiectului Synergy: An Independent Romanian-American Music Experience, promovat printr-un turneu naţional.

Jimmy Cserkesz a urmat cursurile Conservatorului din Cluj şi a studiat la Budapesta cu renumitul chitarist Babos Gyula. În 2004 a fondat trupa Slang, alături de Luiza Zan şi alţi patru muzicieni.

Cei doi artişti se întâlnesc pe scena pentru un concert de muzică jazz, blues, soul şi funk cu influenţe R&B, care va purta publicul într-o lume îndepărtată, în care visele devin realitate. În concert vor putea fi ascultate piese ca “Sunny”, “Delilah” (Nat King Cole), “Castles Made of Sand” (Jimi Hendrix), precum şi compoziţii originale ale trupei Slang (vechi si noi).

Mai multe, aflați luni la  Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban.

Aceasta este a noua editie a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului (www.facebook.com/radio.guerrilla)

Accesul la concerte se face doar pe baza de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marți – vineri, 17.00 – 20.00), la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive și de pe pagina Experimentalist.

Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens și Alternosfera.