Proiect marca Asociatia Bucurestiul meu drag dedicat celor care fac, cu modestie, ca Orasul sa functioneze, ca un organ intern de care nu suntem constienti ca exista, dar are un rol determinat in viata normala, de zi cu zi. Daca apare o anomalie imediat este simtita si afecteaza intreg organismul.

„Ideea proiectului mi-a venit prin 1986 cand veneam acasa, noaptea, intr-o iarna, era un ger de crapau pietrele iar pe bulevardul Timisoara era o masina de interventie de la ITB, din aceea cu platforma deasupra. Doi muncitori, cu mainele goale, reparau liniile de troleibuz, impresionant, nimeni nu stia de ei dar gratie lor a doua zi bucurestenii ajungeau cu bine acolo unde vroiau, erau niste eroi anonimi”, Andrei Birsan, presedintele Asociatiei Bucurestiul meu Drag.

Inauguram „Acesti oameni minunati si Bucurestiul nostru drag” cu oamenii minunati de la Apa Nova București: Fanel Tudoroiu, Daniela Clej, Dan Teodorescu, Viorel Stanciu, Marian Dumitru, Ovidiu Mocanu, Marian Anusca.

Fotografiile au fost facute cu aparate foto Canon: 40D, 7D si 5DMark II de catre membri Asociatiei Bucurestiul meu drag: Crisanta Maciuceanu, Mirela Momanu, Dan Moruzan si Mihai Petre.

Vernisajul: miercuri 22 mai

Ora: 18.30

Unde: Galeria din Galerie din statia de metrou Unirii 1

Expunere: 22 mai – 30 iunie 2013

Proiectul Galeria din Galerie este sustinut de Apa Nova Bucuresti inca de la inaugurare, in noiembrie 2012.

Haideti sa-i cunoastem si aclaman pe acesti eroi, ei sunt vedetele adevarate ale Bucurestiului! Vino miercuri, 22 mai, pe peronul statiei de metrou Unirii 1 la ora 18.30