Casa Corpului Didactic “Spiru Haret” Iași organizează în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași, expoziția de pictură CROSS THE STREET.

Evenimentul expozițional este găzduit de Galeriile de Artă „Ion Neagoe” Iaşi și aduce în atenţia publicului o colecție de lucrările semnate de pictorița Diana Ivanov.

Ferindu-se de limitele impuse de culoare și formă, creațiile expuse dezvăluie o parte din talentul și măiestria remarcabilei artiste.

Demonstrând forță și dinamism, artista surprinde prin rafinament în stăpânirea culorilor şi tehnicilor plastice.

Imersiune în tușe elegante și ferme, colecția se distinge prin  compoziții marcate de simboluri care exprimă sensibilitate, emoţie şi forță.

“Cross the street” comunică bucuria creației, exprimând metaforic sărbătoarea încrederii în propriile forțe, în puterea de a-ți depăși limitele și de a  merge înainte.

Vernisajul va avea loc vineri 10 mai 2013, ora 15.00.
Expoziția va fi prezentată de profesor univ. dr. Constantin Tofan și lector univ. dr. Horia Costin Chiriac.
Curator: asistent univ. dr. Elena Simona Vrânceanu, director Casa Corpului Didactic Iaşi.

Publicul ieșean este invitat să viziteze expoziția în perioada 7 – 24 mai 2013, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 16.00. Accesul este liber.

PR & coordinator eveniment, profesor Carmen Sîrbu

 

Conceptul expoziției

Cross The Street este un apel catre toți iubitorii de Frumos să-și exprime dragostea și bucuria vieții prin vibrațiile culorilor! Conceptul expoziției dorește să aducă în prim plan veselia, subtilitatea și neprevazutul artei ce poate veni de peste tot dacă privim atent, liber și fără prejudecăți! Forța formelor și a culorilor poate fi și forța noastră, iar înfrângerile pot fi cele mai mari victorii atunci când ai curajul să traversezi strada! Cross the street !

 

Pictor, profesor Diana Ivanov