Prima ediție East European Comic Con a adunat aproximativ 9400 de vizitatori în cele două zile în care s-a desfășurat!

East European Comic Con (EECC) s-a desfășurat în perioada 30 – 31 martie 2013 la Palatul Național al Copiilor din București reușind să ofere vizitatorilor săi o experiență unică, mult entuziasm și o atmosferă de poveste.

Cei doi actori invitați, John Rhys-Davies și Finn Jones, au fost foarte încântați de publicul român și de fanii pe care îi au în România, neașteptându-se la numărul mare de participanți și sperând să poată reveni. De asemenea, Panelurile cu cei doi invitați de onoare au adus zâmbetul pe fața fiecărui spectator, actorii fiind foarte deschiși cu oamenii care au participat la EECC.

Au participat foarte multe persoane la concursul de ilustrații, toate desenele fiind foarte reușite, tocmai din acest motiv a fost destul de dificil să luăm o decizie. Participanții concursului de cosplay au avut costume foarte bine realizate, putându-se observa atenția la detalii, caracteristică ce nu trebuie să lipsească niciunui cosplayer profesionist.

Duminică, 31 martie 2013, a avut loc finala concursului de Quiz, unde cei trei finaliști s-au înfruntat pentru a răspunde corect la cât mai multe întrebări din cele 21, cu un grad ridicat de dificultate. Concursul de gaming din cadrul ESL Arena a avut parte de o competiție acerbă, de un public numeros și o echipă de câștigători pe măsură, echipa Crowd Control. Finala EECC League of Legends a durat mai mult de două ore și jumătate.

Luând în considerare toți acești factori și numărul biletelor vândute, cu siguranță vom organiza încă o ediție East European Comic Con la sfârșitul primăverii anului 2014.