Duminica, 31 martie, All Hollow lanseaza, in club Control, cel de-al treilea numar al revistei, a carei coperta ii apartine, de aceasta data, actritei Crina Semciuc.

Clasata drept una dintre cele mai apreciate reprezentante ale noii generatii de actori romani, Crina Semciuc este o aparitie discreta, dar un artist intens, versatil, sofisticat si hiper-asumat. Vine sa sustina toate acestea si cel mai recent rol al sau, in mult-titrata piesa de teatru a regizorului Radu Afrim, “Napasta”, unde aceasta interpreteaza rolul principal feminin. In interviul complex acordat revistei All Hollow, Crina a povestit despre dragostea de actorie, despre inceputuri, despre evolutii, despre HBO si Rocker, logodna, copii si despre lucrurile mici care fac o poveste atat de mare. In cele peste 20 de pagini, veti regasi povestea Crinei exact asa cum este ea.

Shooting-ul care intregeste interviul are diverse planuri de referinta si a fost realizat de Barna Nemethi (fotograf si redactor-sef All Hollow), cu un styling semnat de Mirela Petre.

Precedata de coperti competitive care scot vedeta din zona ei de confort, precum Monica Birladeanu (numarul pilot), Roxana Voloseniuc (redactor-sef ELLE Romania) si Alexandrina Hristov, Crina Semciuc ofera, la randul sau, o noua si surprinzatoare fateta.

Numarul trei al revistei All Hollow sau The Spring Issue este cel mai mare de pana acum, reunind in cele 416 pagini, un statement vizual, editorial si cultural deopotriva, cu invitati a caror rezonanta vorbeste de la sine: Razvan Mazilu, Marius Manole, Alexandra Pirici, Eleonora Bruno, Mikhail Siskin, Byr Webb (The Constantines), Ovidiu Buta, Marian Palie, Cornel Lazia, Oltin Dogaru, Iulian Nan, Ionut Staicu, alaturi de sase dintre cele mai noi trupe ale rock-ului alternativ romanesc.

All Hollow va invita in club Control, in ultima zi a lunii martie, la evenimentul de lansare a unui numar plin si al carui invitat special va fi trupa daneza Reptile Youth.