All Hollow lanseaza pe 31 martie, in Club Control din Bucuresti, cel de-al treilea numar al revistei, eveniment in cadrul caruia va avea loc un concert special sustinut de trupa daneza Reptile Youth.

Formatie cu puternice influente rock electro, Reptile Youth este recunoscuta la nivel international drept una dintre cele mai noi revelatii din industrie, al carui parcurs este urmarit indeaproape de publicatii specifice precum Dazed and Confused, Nylon Magazine sau Spin Magazine. Aflati in turneu oficial de promovare al noului album, Reptile Youth au sustinut performance-uri atat pe scene mari din Europa, cat si din SUA si China.

Concertul va fi deschis de trupa Broke, care ii insoteste, de altfel, in turneu, urmati de trupa romaneasca Robin And The Backstabbers.

The Spring Issue duce mai departe seria abordarii neconventionale cu care All Hollow si-a facut aparitia in spatiul mediatic romanesc, in luna septembrie a anului trecut. Conceputa drept una dintre cele mai alternative si mai nonconformiste reviste din Romania, All Hollow se delimiteaza printr-o viziune individuala, prin colaborari diverse, din domenii aflate la rascrucea dintre arta, muzica, film, moda si fotografie. Dupa o prima coperta care a infatisat-o pe Roxana Voloseniuc, redactor-sef ELLE Romania, un personaj de referinta din moda romaneasca, si un al doilea numar care a adus-o in prim-plan pe Alexandrina, una dintre cele mai discrete aparitii muzicale din peisajul romanesc, editia cu numarul trei a revistei va continua la fel de neasteptat seria readaptarilor proprii All Hollow.

All Hollow va asteapta duminica, 31 martie, in Club Control (str. Constantin Mille, nr. 4) la lansarea noului numar al revistei si la un concert special marca Reptile Youth.

Intrare: 25 lei, revista inclusa

Evenimentul va fi sustinut de Absolut Vodka si Peroni.

Parteneri oficiali: Griffon & Swans, Metropotam, Sapte seri, BeWhere!, Yazee, Modernism, Andreea raicu.ro, Cristina bazavan / Simpa, Molecule F, AloModa, Fashion & beauty, High street cardigans, Mauvert, Urban.ro, Hot city, Hypestreet, Tilllate

Facebook event: https://www.facebook.com/events/472752926113250/?fref=ts

site: allhollow.com/blog

facebook: facebook.com/AllHollow