Una dintre cele mai appreciate plasticiene timișorene își aduce creațiile în cafenea. Suzana  Fântănariu-Baia expune la D’Arc. Lucrările sunt grupate sub titlul „Antropomorfie”.

Evenimentul va avea parte de prezenţa autoarei, iar în deschidere va vorbi scriitoarea Aurora Dumitrescu. Receptivă şi inventivă, mistuitoare de idei transmise către public prin limbajul vizual contemporan, Suzana Fântânariu-Baia expune o serie de lucrări, fiecare din ele având în imediata vecinătate a lucrării bidimensionale un obiect dispus prin pondere să încarce vizualul cu o umbră mai evidentă, ţinând cont că activitatea, viaţa din interiorul cafenelei şi a clubului se petrec de la orele 20 înspre miezul nopţii.

„Creaţiile artiştilor contemporani pot avea un impact cultural coabitând cu publicul într-un «loc» în care comunicarea relaxantă are menirea de a restructura profilul uman, proiectându-l sub arcadele protectoare ale zidului cu lumina de seară“, a spus Suzana Fântânariu-Baia, răspunzând invitaţiei Cafenelei D’Arc de a deschide o expoziţie.

via evenimente.debanat.ro