“Dragobetele saruta fetele”
Expozitie de fotografie

Denumita si „Cap de primavara”, „Sant Ion de primavara” sau „logodnicul pasarilor”, Dragobetele aduce bucurie si apropiere, zambete si buna dispozitie. Este o sarbatoare a dragostei, momentul cand natura se trezeste, iar oamenii intra in rezonanta cu ea.

Asociatia Bucurestiul meu drag impreuna cu Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, Hotelul InterContinental si Canon va invita la povestea fotografica “Dragobetele saruta fetele”, dorind a va darui un zambet, o clipa de relaxare si multa bucurie in suflet.

Vernisaj: duminica 24 februarie ora 12.00 Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, sala Gheorghe Focsa, sos Kiseleff nr 28-30, sector 1, Bucuresti
Perioada de expunere: 24 februarie – 24 martie 2013
Curatorul expozitiei: Mirela Momanu, Coordonator expozitii Asociatia Bucurestiul meu drag

Cele mai bune 50 de fotografii au fost alese de juriul concursului format din:
– Mirela Momanu, Coordonator expozitii Asociatia Bucurestiul meu drag
– Andreea Nanciu, muzeograf Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”
– Mircea Radu, om de televiziune

Primele cele mai bune 3 fotografii vor fi premiate de Hotelul InterContinental:
– Premiul 1: 1 noapte de weekend cazare intr-un Junior Suite, pentru 2 persoane, cu mic dejun, acces la HealthClub si Club Lounge, in valoare de 400 Euro.
– Premiul 2: Seara romantica in doi la Restaurantul Modigliani, in valoare de 100 Euro
– Premiul 3: Sunday Brunch pentru doua persoane in Restaurantul Modigliani, in valoare de 85 Euro.

Tiparul expozitiei este realizat de Canon cu Canon imagePROGRAF iPF6450 pe hartie foto Canon. http://www.usa.canon.com/cusa/professional/products/printers/large_format_printers/graphic_arts_and_photo_printers/imageprograf_ipf6450

Organizatori:
Asociatia Bucurestiul meu drag – memoria vizuala a orasului www.orasul.ro
Merita sa descoperim pentru noi toti si pentru copiii nostri farmecul locului, oamenii si traditiile care l-au construit, care i-au definit spiritul si care într-un fel sau altul interfereaza zilnic cu prezentul nostru. Prin excursii, expozitii si revista Bucurestiul meu drag promovam cunoasterea orasului, asa cum este el, cu bune si cu rele.

Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” www.muzeul-satului.ro
Infiintat in 1936 in Parcul Herastrau este unul din primele muzee etnografice in aer liber din Romania si din lume. Muzeul atrage an de an mii de bucuresteni si de turisti atat prin patrimoniu cat si prin evenimentele care au loc aici.

Hotelul InterContinental Bucuresti este un simbol de 5* al orasului www.intercontinental.com
Renumit atat pentru calitatea serviciilor, cat si pentru spectaculozitatea si unicitatea privelistilor citadine de la inaltime. Toate cele 257 de camere si apartamente sunt elegant mobilate, ofera acces la internet wireless si prin cablu si au balcoane cu vedere asupra orasului.
Health Club Etaj 22 include o sala de fitness, piscina acoperita, sauna, masaj si terasa, fiind clubul de sanatate aflat la cea mai mare inaltime din oras. Club InterContinental Lounge, aflat la etajul 21, este un spatiu modern care imbina relaxarea cu serviciile de restaurant si posibilitatea de a intilni partenerii de afaceri intr-un cadru privat.
Restaurantul Modigliani – pasta e carne este recunoscut de clienti ca fiind unul dintre cele mai bune restaurante cu specific italian din oras. De luni pina simbata inclusiv, incepind cu ora 18.00, aici veti avea experienta unei cine cu o autentica savoare italiana in atmosfera eleganta data de reproducerile dupa picturile celebrului artist Amedeo Modigliani. Pastele italiene preparate in casa sunt bineinteles vedetele serii, dar puteti alege si una dintre specialitatile Bucatarului Sef, Alfonso Salvaggio. Cei îndragostiti de preparatele la gratar vor gasi la Modigliani de la cotlet de porc romanesc la celebra vita argentiniana. Rezervari la 0730 644 806, Bogdan Cojocaru, Manager Restaurant.

Canon – www.canon.ro
Canon este liderul mondial in produse de imagistica si solutii digitale pentru acasa si pentru birou.

Haideti sa ne bucuram de o expozitie dedicata dragostei!

Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
0743.076.255