Pregatim editia Kinofest cu numarul 7, lansam noi provocari si modificam formatul festivalului. Kinofest 2013 va avea loc in perioada 27-30 septembrie, in sala de cinema, spatii necoventionale si online.
La cele doua competitii de Animatie si Fictiune, filmele vor fi votate de un juriu de profesionsiti si se vor acorda premii in bani.
Competitia de micromovie se va desfasura, pentru prima data, online – pe canalul youtube kinofest (http://www.youtube.com/user/MrKinofest?feature=mhee), in perioada 1-30 septembrie 2013. Filmul care va aduna cele mai multe voturi din partea spectatorilor online, va fi declarat castigator la aceasta sectiune si va primi un premiu in bani.

Din acest an lansam oficial si kinofestchannel, canalul festivalului sub forma unui de experiment online.
KinofestChannel este: o platforma de interactiune pentru avangardistii vizuali, loc de intalnire pentru iubitorii de scurtmetraje si new media.
Pe aceasta platforma veti putea vedea filme din festival din anii precedenti, filme propuse de noi la rubrica Kinofest Daily Film si filme scurte romanesti. Vom publica zilnic cate un film de scurt metraj.

Dorim sa facem din Kinofest dintr- un eveniment anual, o experieneta continua pentru intregul an.