GE-­‐AM AVUT ȘI GE-­‐AM PIERDUT
Vernisaj: duminică, 20 Ianuarie 2013, 19:00
Atelier 35, str. Șelari nr.13

Colaboratori: Irina Botea, Alexandra Cioca, Claudiu Cobilanschi, Raluca Croitoru, Larisa David, Ileana Faur, Alice Gancevici, Delia Gheorghiu, Ioana Gheorghiu, Kiki Mihuță, Remus Pușcariu, Mirona Radu, Andreea Vintze.

`Ge-am avut și ge-am pierdut` este o expoziție colectivă, realizată în urma workshop-ului „Strategii de colaborare” condus de Irina Botea la Atelier 35. Subiectul propus de Irina Botea a avut ca punct de pornire o cercetare antropologică realizată de Bogdan Iancu, privind termopanele, geamgiii și dispariția unui meșteșug.
Workshop-ul s-a desfășurat în perioada decembrie 2012-ianuarie 2013. În prima etapă, participanții s-au concentrat pe cercetarea conceptelor de cinéma vérité si ethnographic image, precum și pe metodele de lucru elaborate de Augusto Boal. În ianuarie 2013 a urmat dezvoltarea proiectelor, perioadă în care s-a lucrat atât colaborativ cât și individual la realizarea unor performance-uri, instalații, filme și a unei stații de difuzare în situ, lucrări ce vor fi prezentate în cadrul `Ge-am avut si geam pierdut`.
Participanții și-au negociat pozițiile, au analizat împreună fenomenul izolării, promisiunile termopanului și rolurile cu care acesta este investit astăzi.
`Ge-am avut și ge-am pierdut` este un stagiu de colaborare în mișcare ce va continua de-a lungul următoarelor două săptămâni.
Duminică, 20 ianuarie, colaboratorii vă asteaptă începând cu ora 7PM la Atelier 35, iar la ora 8PM va începe o serie de performance-uri și serenade.

Evenimentele ce vor avea loc pe parcursul expoziției vor fi anunțate în ordinea succesiunii lor.
atelier35.eu