Miercuri, 19 decembrie, a apărut al doilea număr al revistei All Hollow, publicație trimestrială de stil ce își propune să cureze și să genereze conținut local original, din domenii precum fashion, muzică, film, design, literatura etc.

Cover story-ul numărului de iarnă este cântăreața și pictorița Alexandrina Hristov, care vorbește în interviul realizat de echipă despre procesul de creație, despre fiica ei și viața de la Timișoara și despre noul videoclip pentru single-ul Orașul Umbre.

In cele peste 300 de pagini ale revistei se regăsesc articole despre designerul Irina Marinescu și stilistul Maurice Munteanu (Elle), artiștii contemporani Alex Mirutziu și Christian Lemmerz, fashion designerul Kinder Aggugini, trupa Reptile Youth, proiectul muzical Little People și graficianul Ovidiu Hrin. Din sumar mai fac parte și lucrări de short fiction semnate de copywriteri români care lucreaza la agenții de publicitate din New York și Bratislava – Mihai Botărel, Eugen Suman și Andrei Gurău.

Fotografiile din revistă sunt semnate de Ionuț Staicu, Iulian Nan, Șerban Cristea, Roxana Enache, Andreea Macri (The One), Ovidiu Buta (stilist GQ) și Barna Nemethi.

Shootingurile fashion sunt realizate de stiliști precum Maurice Munteanu (Elle), Marian Pălie (C4US), Andra Moga, Emilian Ciobanu sau Ana Morodan.

All Hollow este editată trimestrial, pe format 240x340mm, și este completată zilnic de allhollow.com, site ce furnizează articole și conținut tangent revistei. Revista costă 29 lei și se găsește în librării și la magazinele InMedio allhollow.com/blog/store.