Marți, 18 decembrie 2012, în clubul Silver Church București va avea loc un concert caritabil, în cadrul proiectului Pași către Viață.

Sub sloganul “Ține poveștile copilăriei departe de spital”, concertul are ca scop strângerea de fonduri pentru dotarea și utilarea secției de oncologie de la spitalul Marie Curie din capitală.

Și-au anunțat prezența nume importante de pe scena muzicală contemporană: Alexandrina, Moonlight Breakfast, Vița de Vie, Les Elephants Bizarres, The Marker și Gojira. Gestul lor vine în întâmpinarea eforturilor depuse de cei implicați în proiect de-a lungul anului, totul spre binele copiilor care se îmbolnăvesc de cancer și care ar putea fi salvați cu dotările necesare.

„Noi credem că faptele bune, oricât de mici şi oricât de puţine, puse împreună pot să facă minuni. Zecile noastre de evenimente nu sunt decât grupuri de gesturi mici de la oameni mici şi mari care puse împreună s-au concretizat în proiectul ăsta: Paşi Către Viaţă”.

Despre Pași către Viață

Proiectul Pași către Viață se compune dintr-o serie de evenimente cultural-urbane desfășurate în spații neconvenționale susținute de studenți la facultățile de arte, arhitectură, design, teatru, sociologie, tineri regizori, muzicieni, poeți, fotografi. Este un experiment de îmbinare a simțului artistic cu cel civic. Manifestările artistice vin în întâmpinarea celor care nu au timp să treacă prin galeriile de artă, ele întâmplându-se adesea în stradă, totul pentru copiii bolnavi de cancer de la spitalul Marie Curie.

 

Asociatia BENEVA, proiectul Pasi catre Viata a fost infiintata in anul 2009, de atunci si pana acum reusind organizarea cu succes a unor evenimente artistice in scopuri caritabile si obtinand fonduri care sa poata fi folosite in combaterea lipsei de echipamente in spitalele romanesti.

Mai multe detalii pot fi găsite pe    www.pasicatreviata.ro și http://bit.ly/3n8X7G.  http://www.youtube.com/watch?v=XNkg-axxnas

afis si alte materiale aici : http://dl.transfer.ro/transfer_ro-05dec-2649c63762f53.zip