Marchează pe harta colectivă www.naratiuniurbane.ro

 

Locuim în Bucureşti. Mergem la şcoală, la serviciu, în parcuri sau pur şi simplu ieşim în oraş. Suntem peste două milioane şi simţim, auzim, respirăm oraşul în moduri diferite. A venit momentul să ieşi din mulţime şi să-ţi povesteşti experienţa personală pe www.naratiuniurbane.ro.
Te provocăm să experimentezi capitala într-o notă pozitivă: prin Harta serenităţii poţi carta locurile care îţi conferă o stare de siguranţă, te fac să te simţi în largul tău sau îţi aduc zâmbetul pe buze.
Chiar aşa, când ai zâmbit ultima oară în perindările tale prin oraş şi de ce? Marchează pe harta serenităţii şi împărtăşeşte cu ceilalţi locuitori ai capitalei starea ta de bine în interacţiunea cu oraşul. Doar împreună putem povesti despre un Bucureşti pozitiv, prosper şi plin de atracţii. Zâmbeşte şi cartează!


Naraţiuni Urbane pune la dispoziţia utilizatorilor o altfel de hartă a Bucureştiului – Harta Colectivă, în două versiuni (Harta Serenităţii şi Harta Vulnerabilităţii urbane) în care fiecare poate indica, în numai 30 de secunde, o experienţă personală, un loc drag sau unul nesigur din oraş. O altfel de hartă, care se construieşte treptat şi în care reperele ne reprezintă pe fiecare dintre noi.

Naraţiuni Urbane este un proiect de cartare colectivă iniţiat de Odaia Creativă. Colectiv, contribuţiile pe platformă formează  o radiografie alternativă a Bucureştiului, care indică miza transformării sale într-un oraş atractiv, prietenos şi prosper.

Parteneri: Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, Universitatea de Arhitectură Spiru Haret

Cu sprijinul financiar al Administraţiei Fondului Cultural Naţional.

Parteneri media: 220.ro, BeWhere!, Cool Girl, Europa FM, Igloo, Oraşul Meu, Modernism.ro, Sapte Seri, Vice, Zeppelin.

Mai multe detalii:

Maria Iancu, PR Odaia Creativă

[email protected]

0751 751 895

 

Odaia Creativa / The Creative Room
[email protected]
www.odaiacreativa.ro
(RO / EN)

Social
http://www.facebook.com/OdaiaCreativa

https://twitter.com/OdaiaCreativa
http://issuu.com/odaiacreativa

Territorial
Intrarea Vişinilor 5, Sector 2, Bucharest, România, 024093