Brasov, intre 25.11.2012 – 05.01.2013

Galeria de Arta TRANSILVANIA din Brasov gazduieste, in perioada 25.11.2012 – 05.01.2013, o expozitie extraordinara a pictoritei Stefania Nistoreanu. Pe tot parcursul lunii decembrie si pana la inceputul anului viitor, iubitorii de arta vor avea ocazia unei intalniri in premiera cu o suita de opt lucrari – ulei si foita de aur pe panza – realizate recent, intr-un stil elaborat, absolut spectaculos, care le confera unicitatea ravnita de orice artist.

Stefania Nistoreanu abordeaza panza intr-o maniera extrem de intima, dar compozitiile sale inglobeaza deseori teme universale, ancestrale si actuale, in egala masura. De altfel, lucrarile ei reprezinta o suma de contraste, exprimand realismul si fantasticul omogenizate armonios, ca intr-un panaceu de mult asteptat. Stilul este imbogatit de o imaginatie fecunda, dublata de o exceptionala finete artistica. “Viata pe Pamant este o batalie continua cu ceilalti si cu propriile noastre ego-uri. Avem, deci, nevoie de cele mai bune arme pentru a supravietui: realism si putere de a visa, luciditate si putinta de a crede in basme, ochi capabili sa priveasca prin intuneric si inima deschisa spre lumina. Iar uneori, cand realitatea devine grava, avem nevoie sa ne putem crea o alta lume, un alt univers adevarat. Despre asta este pictura mea”, declara Stefania Nistoreanu.

Galeria de Arta Transilvania se afla in Piata Sfatului, la numarul 7 si este deschisa, de luni pana vineri, intre orele 11.30 si 19.00, precum si in zilele de sambata, intre 11.30 si 15.00.

Va asteptam cu drag sa vizitati expozitia!