In perioada  4 decembrie – 4 ianuarie 2012, la Elite Art Gallery, din strada Academiei nr.15, se va desfasura expozitia de pictura, grafica, accesorii, obiecte artistice decorative, carti de colectie si bijuterii de serie mica intitulata SUVENIR DE IARNA.

In luna decembrie, spatiul conventional al unei galerii de arta se va transforma intr-un loc magic, gatit in straie de sarbatoare.Vizitatorii vor avea astfel ocazia sa patrunda intr-o lume ce promite sa incante atat ochiul, cat si cugetul si sa aduca multa caldura si voie buna. Aici vor putea descoperi uleiuri pe panza de mici si mari dimesiuni, acuarele, carti unicate imbracate in piele sau bijuterii faurite de maini pricepute. Toate acestea asteapta sa fie facute cadou celor apropiati, sa fie transformate in dovezi ale pretuirii, in gesturi preschimbate la randul lor in suveniruri de iarna.

Va asteptam cu drag.Expozitia poate fi vizitata in perioada 4 decembrie 2012 – 4 ianuarie 2013, in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sambata de la ora 10:00 la ora 14:00, la ELITE ART GALLERY din strada Academiei, nr.15.

 ELITE ART GALLERY este un proiect al Asociatiei ELITE ART Club UNESCO, initiat in 2008 in urma dezvoltarii proiectului PICTORI DE AZI LA BALCIC si se doreste a fi o modalitate moderna, atractiva si interactiva de a pune la dispozitie servicii care tin de domeniul artei: expozitii si vernisaje, consultanta, impresariat artistic.