Cylindrus” by Prochaine

Designerul Anca Rădulescu a lansat o nouă colecție de bijuterii

Designerul Anca Rădulescu a lansat, recent, sub sigla mărcii sale Prochaine, o nouă colecție de bijuterii handmade, intitulată „Cylindrus”. Având ca punct de inspirație cercul și suprapunerea lui în forme voluminoase, proaspata suita de piese Prochaine se adresează femeilor care-și doresc să se facă remarcate și să-și păstreze, în același timp, feminitatea.

Realizate din zale împletite manual și pietre semiprețioase, piesele care poartă semnătura Prochaine sunt deopotrivă delicate și puternice, gata să facă o declarație de stil în numele femeii care le poartă. Bijuteriile, de inspirație medievală, sunt 100 % handmade, într-o manieră elaborată, menită să confere fiecărei piese în parte o identitate bine definită.

Cylindrus”, noua colecție Prochaine, marchează cristalizarea personalității designerului, într-o abordare creativă și matură, care nu și-a pierdut însă nota jucăușă, atât de necesară în conceperea unui accesoriu memorabil. „Întotdeauna m-au fascinat formele rotunde. Cred că ele reprezintă un ciclu complet, un început și un sfârșit, alfa și omega. Inspirația pentru colecția <Cylindrus> a pornit studiind eleganța formelor rotunde ce compun fizionomia umană. Am rămas uimită de perfecțiunea formelor pe care apoi am încercat să le reinterpretez în colecție. Mișcarea naturală și fluidă a materialului pe care îl împletesc, unind fiecare za de următoarea, a reușit să transpună în volum ceea ce cercul sugerează în suprafață”, declară Anca Rădulescu, designerul Prochaine.

Bijuteriile sunt împodobite cu pietre precum cristale Swarovski, turcoaze, howlit, sidef, agate gri, curaț roz, compozit din turcoaz și magnezit, încorporat în rășină lucioasă, agate indiene, jad, coral, hematit sau cristal de stâncă. Și, pentru că un creator de bijuterii handmade este întotdeauna deschis la dorințele clienților lui, Anca Rădulescu vă invită să dați frâu liber creativității și să personalizați bijuteriile alese, alegând voi însevă culoarea zalelor și pietrele folosite în realizarea pieselor.

Vă rugăm să consultați site-ul www.prochaine.ro pentru mai multe modele și detalii referitoare la comenzi.