UNVEILED 7, alaturi de Cristina Sabaiduc la debutul sau in Romania

**Tinerii designeri romani isi vor dezvalui secretele la Iconic Class Studio**

 

Bucuresti, 31 octombrie – UNVEILED 7, singurul eveniment dedicat exclusiv tinerilor creatori romani, va gazdui prima prezentare in Romania a colectiei SS 2013 a Cristinei Sabaiduc, designer de origine romana, prezenta anul acesta la London Fashion Week.

 

Prin sustinerea Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, evenimentul va aduce impreuna, sambata, 17 noiembrie, incepand cu ora 11:00, la Iconic Class Studio (Aleea Alexandru, nr. 7), cele mai noi, originale si unitare colectii ale tinerilor designeri romani, expuse in premiera pentru publicul larg si pasionatii de fashion.

 

“Este prima data cand imi expun colectiile in Romania si sunt foarte entuziasmata sa fac acest pas in cadrul unei noi editii UNVEILED. Sper ca noua colectie Spring/Summer 2013 realizata in colaborare cu Jo Holland, sa fie la fel de apreciata ca la London Fashion Week, mai ales ca formatul de prezentare va complet diferit de ceea ce am facut in sezonul trecut . Am multe lucruri de impartasit cu cei din Romania, fie potentiali clienti, iubitori ai artei, modei sau jurnalisti, si sper ca acestia sa vina sa le descopere doar la UNVEILED!”, a declarat designerul Cristina Sabaiduc.

Printre designerii participanti la UNVEILED 7 amintim: Alina Cioara, Anca Miron, Beliv, Bowtique, Carmina Cimpoeru, Coolta,  Diana Flore, Diva Charms, Efectomatic, Fandacsia, Larisa Dragna, Les adorables, Loredana Nedelcu, Monella by Adriana State, passepartouS, Pompon, Rue9, Teodora Iustina Criclevitz.

“Ma bucur sa observ ca, dupa 6 editii UNVEILED, obiectivele pentru care am inceput acest proiect sunt tot mai evidente, intrucat noile generatii de designeri inteleg importanta unui echilibru intre creativitate si comercial si ne aleg pentru a se lansa in lumea modei sau pentru a-si comercializa propriile colectii. Prin prezenta speciala a Cristinei Sabaiduc vrem sa aducem in atentia publicului faptul ca avem tineri romani valorosi si apreciati si peste hotare, insa nestiuti in tara natala, dar care se intorc cu drag si din suflet atunci cand sunt invitati in Romania”, a spus Raluca Elena Rogoz, Project Manager UNVEILED.

UNVEILED 7 se va incheia cu un VIP Cocktail Party sustinut de Finlandia si Chambord, in prezenta designerilor, artistilor, vedetelor locale si sustinatorii modei tinere romanesti.

Parteneri media:  THE ONE, InStyle, CSID, BeWhere, Dialog Textil, Zile&Nopti, FashionAndBeauty.ro, AloModa.ro, Bucharest-Style.com, Amelie.ro, AndreeaRaicu.ro, Catchy.ro, Dappergents.ro, Designist.ro, FashionavecPassion.com, HotCity.ro, Image Matters, Modernism.ro, Stylista.ro.

 

Mai multe informatii pe www.unveiled.ro si pe www.facebook.com/unveiled.ro.

 

Program: 17 Noiembrie, 11:00 – 19:00.

 

Bilet de intrare: 10 lei