Draga Spectatorule,

M-am gandit des la tine in ultima vreme.

Stiu ca te-ai intrebat ce mai fac, cum o mai duc. Stiu ca mi-ai scris, te-ai interesat de mine, mi-ai urmarit activitatea. Ne-am mai incrucisat pasii pe la diverse spectacole sau evenimente.

Iti spun acum ca sunt bine si am vesti bune!

Am incheiat parteneriate cu doua spatii – ArCub si WASP – si voi incepe sa prezint din nou spectacole, in noiembrie si decembrie.

De ArCub sigur stii, e pe Batistei, chiar in centrul Bucurestiului; de oriunde vii ajungi usor.

Primul spectacol pe care il prezint aici e « Nesomn » al lui Arcadie Rusu. E un spectacol despre vis si visare, ca ne mai trebuie si din astea, iar Arcadie cand vorbeste despre el zice ca « visele sunt multitudinea de dimensiuni din care facem parte, sunt vietile pe care le-am avut, formele prin care am trecut, sunt ceea ce nu se va sfarsi niciodata.» Poezie in miscare, nu alta ! E pe 7 noiembrie, de la ora 19.00, la ArCub.

 

De WASP iar stii, ca doar ai fost acolo in timpul eXplore dance festival. WASP – pe numelele lui intreg Working Art Space & Production – e un spatiu independent ce vrea sa sustina si sa promoveze productia de arta contemporana (asta inseamna nu doar dans ci si visual art, film, teatru, muzica si multi-media). Datator de speranta, nu-i asa? Ajungi usor, adresa e Str. Ion Minulescu nr.67-93, in zona Timpuri Noi, Fabrica Flaros.

Aduc aici pe 10 noiembrie intr-o singura seara doua spectacole: piesa cea noua a Andreei Novac « On tenderness » de la 19.00 – intre noi fie vorba, nu stiu cum face fata asta de mereu reuseste sa polarizeze publicul cu piesele ei, dar vino sa vezi cu ochii tai, iar de la 20.00 vine Sergiu Matis si Vlaicu Golcea in « Duet ». Pe Sergiu il aduc special de la Berlin sa zguduie scena alternativa. Se lasa cu cantec si dans!

 

Acuma, daca ar fi sa-ti vorbesc despre ce am de gand sa-ti prezint in urmatoarele doua luni, ti-as spune ca spectacolele sunt pentru toate gusturile: serioase si virtuoase, jucause, indraznete, pline de energie, unele sunt pur si simplu frumoase, altele sunt de o umanitate teribila.

Neaparat sa vii sa le vezi!

 

Sunt preocupati, interesati, rezistenti si incapatanati cei care fac si interpreteaza spectacolele astea. Iti vorbesc de Gigi Caciuleanu, Vava Stefanescu, Paul Dunca, Silvia Calin, Carmen Cotofana, Madalina Dan si Mihaela Dancs, Istvan Teglas si Andreea Novac, Andreea Tanasescu, Arcadie Rusu. Si cred ca vine si tipul ala … din Beirut … Farid Fairuz, dar nu-s sigur, cu el nu stii niciodata.

Neaparat sa vii sa-i revezi sau sa-i cunosti!

Am vorbit si cu cei de la Modernism.ro, Port.ro, Liternet, Onlinegallery.ro, Metropotam.ro, WebPr.ro, HipMag.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Tataia, 24 FUN sa ma ajute cu o vorba doua.

Am sa-ti scriu mai des, draga Spectatorule. Am sa-ti scriu in fiecare saptamana, promit. Sa-ti spun cum imi e, ce-mi mai trece prin minte si prin maini, ce ti-am mai pregatit.

Pe curand!

Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB pentru tine)