Cele mai scurte povestiri pe site-ul Revistei de Povestiri

Începând de astăzi, 1 august 2012, pe www.revistadepovestiri.ro a apărut o nouă secțiune, numită „Rev Scurt”, în care vor fi publicate povestiri foarte scurte, de cel mult un paragraf.

Textele vor fi alese dintre comentariile primite la antrenamentele de imaginație organizate pe Facebook de Motanov, locatar în Revista de Povestiri și editor pentru textele primite la redacție de la cititorii revistei. O altă sursă va fi Twitter, utilizatorii acestei rețele sociale sunt invitați să scrie povestiri de maximum 140 de caractere adăugând #pov în post, pentru a semnala redacției textul.

 

Secțiunea site-ului va fi actualizată cu superscurte noi în fiecare zi de luni până vineri, la 13:00.

 

Întotdeauna va fi în mod plăcut provocator să spui o poveste în cât mai puține cuvinte. Hemingway a ajuns la șase: “For sale: baby shoes, never worn”. Să vedem cât de mult vor putea reduce participanții la joc povestirile lor, păstrând miezul de sens și emoție!

 

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revistă literară de ficțiune scurtă, cu frecvență lunară. Revista este publicată de asociația Brain Fitness, care își propune să stimuleze creativitatea prin proiecte culturale și educative. Asociația beneficiază de ajutorul buticului de creație Teaser (design) și al Lowden (organizarea evenimentelor).